Malinska - Otok Krk

Sve o čemu ste sanjali za svoj odmor: smaragdnoplavo more, zelenilo borova, lahor maestrala, šljunčana plaža u tišini ljetnog jutra......

Takav čisti užitak nezaboravnog odmora doživjet ćete u Malinskoj, biseru otoka Krka i Kvarnerske rivijere. Uvjerit ćete se zašto je upravo Malinska idealno mjesto za odmor već više od stoljeća.

Naime, još su austrijski plemići predvođeni Rudolfom von Habsburgom otkrili Malinsku kao iznimno lijepo mjesto kao stvoreno za opuštanje od gradske buke i stresa.

Ako ste se odlučili za Malinsku, više ne morate brinuti. Sve ostalo, učinit ćemo mi. Pronaći ćemo vam smještaj kod ljubaznih domaćina u privatnim sobama i apartmanima po cijeni koja vama najviše odgovara. Objasnit ćemo vam gdje se možete rekreirati, a gdje uživati u gastronomskim specijalitetima. Reći ćemo vam koje kulturne i povijesne znamenitosti možete posjetiti i ponudit ćemo vam najatraktivnije izlete. Pogledajte kakav vam smještaj nudimo u velikom broju kuća smještenih u neposrednoj blizini mora.

 

 

Safe stay in Croatia

Dragi putnici, uživajte u Hrvatskoj
i putujte sigurno i odgovorno!

Radno vrijeme

Ljetno
Svaki dan:  08.00-21.00

Zimsko
Pon-pet: 08.30-13.00,
subota nedjelja: zatvoreno

logo-malinska

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.