Grad Krk tour

Iskoristite jedinstvenu priliku i razgledajte drevni grad Krk uz pratnju vodiča! Ostaci rimske civilizacije, srednjeg vijeka i renesansne baštine stopljeni su sa suvremenim životom ovog šarmantnog grada. Šećući uskim kamenim ulicama grada Krka, svakim korakom upoznajete djelić njegove povijesti osjećajući neočekivanu promjenu duboko u sebi: grad Krk ispričao Vam je svoju čarobnu priču koju ćete pamtiti zauvjek.

Istražite podvodni svijet s LITUS

Dođite s nama na katamaran Litus. To je jedan poseban brod! Brod ima velike staklene prozore ispod površine mora, moći ćete uživati u razgledavanju podmorskog svijeta, vidjeti sve ribe i biljke, morska bića, velika i mala, podmorske pješčane ravnice i nazubljene stijene, sve okupano suncem ili brodskim svjetlima. Povest ćemo vas na panoramsku vožnju ili na put u prošlost na otok Cres, naučite s nama loviti ribe ili pogledajte Krčki most od ispod.Samo poželite i izaberite!

Istražite Veneciju s nama

Doživite Veneciju s nama!Naš dnevni izlet počinje vožnjom brzim i udobnim katamaranom.Po dolasku u Veneciju prošetet ćemo se preko mnogih mostova, kroz uske uličice, pored povijesnih zgrada, sve do slavnog trga sv. Marka. U slobodno vrijeme možete se odmoriti uz kavu na nekom romantičnom trgu,... uživati u pogledu na renesansnu arhitekturu grada, dok brzi taxi gliseri klize niz kanal Grande ili ispod mosta Rialto,.... možete se voziti gondolom kroz kanale i otkriti pravu romantiku Venecije!  

Krčki most, špilja Biserujka i kupanje na plaži s ljekovitim blatom

Vožnja autobusom do uvale Voz odakle ćete imati prekrasan pogled na Krčki most. Nakon toga odlazimo u selo Rudine gdje ćemo posjetiti špilju Biserujku. Za kraj izleta predviđeno je kupanje u plitkoj pješčanoj uvali Soline. Na kraju uvale nalazi se ljekovito blato.

Najljepši izlet brodom!

Za sve zaljubljenike kulturno-povijesne baštine, za ljubitelje prirode, za sve koji sanjaju sunčane dane i kristalno čisto more.U društvu delfina i galebova MB Tajana Krk odvest će vas na nezaboravnu vožnju prekrasnim Kvarnerskim zaljevom. Otoci i otočići, hridi i punte, zaljevi i plažice, stijene i raslinje, gradovi i mala sela. Zlatne plaže otoka Krka, bjeloglavi supovi na otoku Plavniku, četiri zvonika otmjenog Raba i najstarije stablo masline, koje živi na Pagu već 2000 godina, čekaju na vas.Upoznat ćete, uz vodiča, našu zanimljivu povijest i kulturu, posada će pripremiti fini domaći ručak, poslije ručka kupanje u kristalno čistom moru, uživat ćete u ljepotama našeg kraja i radostima što ih nude sunce i more.To će biti prekrasan dan!

Otok Krk tour

Posjet gradu Krku, te obilazak povijesnih i kulturnih znamenitosti. Razgledavanje grada Omišlja koji je smješten na liticama 60 metara iznad mora. Posjet gradiću Vrbnik, te degustacija domaćeg sira i vina u ambijentu poznate vrbničke konobe.

Plitvička jezera

Plitvičkih jezera proglašen je nacionalnim parkom 8. travnja 1949. godine. To je najveći, najstariji i najposjećeniji hrvatski nacionalni park. Šesnaest jezera niže se u dolini jedno za drugim između šumovitih brežuljaka. Voda koja teče iz mnogih rječica i potočića povezuje jezera preko mnogih šumećih vodopada i pjenastih kaskada. Prošetat ćemo stazom dugom četiri do pet kilometara koja vodi uz jezera i vodopade, a najdublje jezero Kozjak ćemo preploviti brodom.

Rijeka-najveća luka i Opatija-carsko kupalište

Rijeka, najveći lučki grad Hrvatske nudi mnoge zanimljive znamenitosti za razgledavanje kao npr. tržnicu, stari grad, Trsat i crkvu Majke Božje poznatu po proštenjima. Prošećite Opatijom, carskim lječilištem, koju s pravom nazivaju biserom Jadrana. Prođite carskim tragovima Franje Josipa kroz botanički vrt kako bi se na kraju odmorili uz kavu i kolače.

vedro

1.74°C

Vedro

Vlažnost: 50%

Vjetar: 3.6 m/s

Ned

raštrkani oblaci

1./4.°C

Pon

oblačno

0./3.°C

Uto

vedro

-0/5.°C

Radno vrijeme

Ljetno
Svaki dan:  08.00-21.00

Zimsko
Pon-pet: 08.30-13.00,
subota nedjelja: zatvoreno

logo-malinska

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.