Cilj naše agencije je da svojim klijentima pružimo usluge kvalitetnog i ugodnog privatnog smještaja u mjestu Malinska i njenoj okolici te da Vam pomognemo u organizaciji Vašeg boravka na otoku Krku.

Sve ono o čemu maštate kada organizirate svoj odmor mi Vam možemo pružiti, od čistog mora i preljepih plaža, tišine,mirisa borova, gastronomskih specijaliteta regije, raznovrsnih zabavnih sadržaja te Vrhunske usluge naših djelatnika.

Kroz stalne i cjelogodišnje edukacije našeg mladog, komunikativnog i motiviranog tima trudimo se i uspijevamo svake godine zadovoljiti sve više kriterije gostiju koji nam dolaze.

Turistička agencija "Apolinar"d.o.o. osnovana je 1994. godine u nekada malom ribarskom mjestu a sada poznatoj turističkoj destinaciji Hrvatske, Malinskoj

Agencija uspiješno posluje sve te godine a naše dugogodišnje iskustvo rezultiralo je brojnim zadovoljnim turistima koji nam se iz godine u godinu ponovno vraćaju.

Briga o našim gostima ne prestaje nakon što im nađemo smještaj,nego tek tada počinje jer želimo Vaš odmor učiniti nezaboravnim i najljepšim koji ste proveli do sada.

Vaš Apolinar team!

vedro

-4.1°C

Vedro

Vlažnost: 100%

Vjetar: 1.43 m/s

cet

vedro

-5/3.°C

Pet

kiša jakog intenziteta

0./7.°C

Sub

vrlo jaka kiša

4./7.°C

Istražite podvodni svijet s LITUS

Dođite s nama na katamaran Litus. To je jedan poseban brod! Brod ima velike staklene prozore ispod površine mora, moći ćete uživati u razgledavanju podmorskog svijeta, vidjeti sve ribe i biljke, morska bića, velika i mala, podmorske pješčane ravnice i nazubljene stijene, sve okupano suncem ili brodskim svjetlima. Povest ćemo vas na panoramsku vožnju ili na put u prošlost na otok Cres, naučite s nama loviti ribe ili pogledajte Krčki most od ispod.Samo poželite i izaberite!
Pročitaj više

logo-malinska

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.